Παρίσι - ALL TIME CLASSIC

7 – 8 ημέρες ΔΩΡΟ η εκδρομή στη Νορμανδία

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Δώρο η  εκδρομή στη Νορμανδία

Παρίσι, Mουσείο Λούβρου, Βερσαλλίες, Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, Παναγία Παρισίων,
Disneyland, Συνοικία Μαραί , πλατεία Βαστίλης,  συνοικία Λατίνων  (Quartier Latin),
Όνφλερ , Ντοβίλ, Tροβίλ πάρκο Αστεριξ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΡΙΣΙ  (ξενάγηση πόλης )

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το κοσμοπολίτικο Παρίσι. Μετά από ολιγόωρη πτήση, άφιξη στην πόλη του φωτός. Ακολουθώντας τη χρονολογική και καλλιτεχνική εξέλιξη του Παρισιού θα ξεκινήσουμε την πανοραμική ξενάγηση, όπου θα δούμε το Τροκαντερό, τον Πύργο του Άιφελ, την μεγαλύτερη αψίδα του κόσμου, την Αψίδα του Θριάμβου, την διάσημη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, το μικρό και το μεγάλο παλάτι, την πλατεία Ομονοίας (το σημείο που διαδραματίστηκαν τα σημαντικότερα γεγονότα της ιστορίας της Γαλλικής επανάστασης), την εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής, τα πολυσύχναστα Μπουλεβάρτα, το εντυπωσιακό κτίριο της Όπερας, τις φημισμένες πυραμίδες του Λούβρου, την Γαλλική Ακαδημία, την πλατεία του Σατλέ, το Δικαστικό Μέγαρο, την νέα γέφυρα Ποντ Νεφ, το Δημαρχείο της πόλεως, την Παναγία των Παρισίων, το περίφημο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης , το Πάνθεον, τους πανέμορφους και με γαλλική φινέτσα κήπους του Λουξεμβούργου, την Εκκλησία του Αγίου Σουλπίκιου, τις καλλιτεχνικές γειτονιές γύρω από το Σαν Ζερμαίν ντε Πρε με τα διάσημα καφέ, την Σχολή Καλών Τεχνών, τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό που σήμερα έχει μετατραπεί στο μουσείο Ορσέ και τέλος το περίφημο πολεμικό μουσείο, όπου είναι θαμμένος ο Ναπολέων, γνωστό ως το μέγαρο των Απομάχων. Εν συνεχεία μεταφορά στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος στην διάθεσή σας. H δική μας πρόταση είναι να πραγματοποιήσετε προαιρετική Κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα περίφημα μπατώ μους και βραδινή βόλτα στη μαγευτική Μονμάρτη, στην Πλατεία των καλλιτεχνών. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ – ΛΟΥΒΡΟ (ξενάγηση ) –ΜΟΥΣΕΙΟ FRAGONARD –  ΒΕΡΣΑΛΛΙΕΣ (επίσκεψη)

Πρωινό και αναχώρηση για ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου, όπου στην ξενάγηση μας θα δούμε την Τζοκόντα, την Αφροδίτη της Μήλου, την Νίκη της Σαμοθράκης, όπως επίσης την ελληνική, την ρωμαϊκή, και ένα μέρος της αιγυπτιακής πτέρυγας. Επίσης θα θαυμάσουμε τους μοναδικούς πίνακες του “David” και του “De la Croix”. Ακολούθως θα μεταφερθούμε στο Μουσείο Αρωμάτων Fragonard, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στην ιστορία των αρωμάτων και να δοκιμάσουμε τα πιο αντιπροσωπευτικά από κάθε κατηγορία τους. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το ανάκτορο των Βερσαλλιών, για θα δούμε τα βασιλικά δωμάτια καθώς και το δωμάτιο των κατόπτρων, όπου έχουν υπογραφεί πολλές συνθήκες. Αργότερα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τους καταπληκτικούς κήπους του Λουδοβίκου, οι οποίοι αποτέλεσαν το πρότυπο των περισσοτέρων Βασιλικών Οίκων της Ευρώπης. Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος για αγορές και βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Για το βράδυ η πρόταση μας είναι να διασκεδάσετε (προαιρετικά) στα περίφημα καμπαρέ του Παρισιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

Για την ξενάγηση στο Μουσείο του Λούβρου θα πρέπει πριν την αναχώρηση σας να δηλώσετε συμμετοχή και να προπληρώσετε το κόστος εισόδου που είναι 25€ για ενήλικες και 5€ για παιδιά (δικαίωμα κράτησης). Στις τιμές περιλαμβάνεται σύστημα ενοικίασης  ακουστικών.

Παιδιά  κάτοικοι  Ευρωπαϊκής ένωσης έως 25 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Υποχρεωτική κράτηση και προπληρωμή εισόδου λίγες μέρες πριν την επίσκεψη. Σε άλλη περίπτωση δεν υπάρχει δυνατότητα να εξασφαλίσουμε την είσοδό σας με επίσημο ξεναγό στο Μουσείο του Λούβρου.

3η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –DISNEYLAND

Πρωινό και η μέρα σας είναι αφιερωμένη στο υπέροχο Βασίλειο του DISNEY , ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα διασκέδασης. Είναι ένα τεράστιο θεματικό πάρκο με ποικίλλων μορφών δραστηριότητες. Αποτελείται από πολλά λούνα παρκ, παιδικές χαρές και πίστες ενώ στήνονται τεράστια κτίρια, ξεπεταγμένα από παραμύθια του Walt Disney. Ανήκει στην εταιρεία Walt Disney και λειτούργησε για πρώτη φορά στις 17 Ιουλίου του 1955.Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στην χώρα του Πήτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση, στο Βουνό των Κεραυνών και περπατήστε στα βήματα του Ιντιάνα Τζόουνς. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

4η μέρα:  ΠΑΡΙΣΙ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΣΤΙΛΗΣ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΜΑΡΑΙ – ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΛΑΤΙΝΩΝ (QUARTIER LATIN) – ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

Πρωινό και θα γνωρίσουμε ένα πολύ όμορφο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της πόλης , την Πλατεία της Βαστίλης. Σύμβολο της αυθαιρεσίας και της καταπίεσης, κατελήφθη από τον επαναστατημένο λαό του Παρισιού στις 14 Ιουλίου 1789. Ο διοικητής της, Λονέ, είχε διατάξει να πυροβολήσουν κατά του πλήθους που την πολιορκούσε. Η ημερομηνία της πτώσης της Βαστίλης, που σήμαινε για τη Γαλλία το τέλος της βασιλικής αυθαιρεσίας, καθιερώθηκε από το 1880 ως εθνική γιορτή της Γαλλίας. Στη συνέχεια θα περιπλανηθούμε στην πανέμορφη συνοικία Μαραί που περικλείει την πλατεία Βοζ με το σπίτι του Βίκτωρος Ουγκώ και θα καταλήξουμε στην συνοικία των Λατίνων. Δαιδαλώδη δρομάκια, αμέτρητα μπιστρώ και καφετέριες συνθέτουν ένα μοναδικό μποέμ σύνολο. Η γειτονιά αυτή φιλοξένησε τους μεγαλύτερους διανοούμενους της εποχής οι οποίοι απολάμβαναν τον καφέ τους στα διάσημα μαγαζιά της περιοχής. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην επιβλητική εκκλησία την Παναγία των Παρισίων, τον Καθεδρικού ναού της πόλης. Σε αυτό το αριστούργημα όπου συνυπάρχουν στοιχεία πρώιμο ως και φλογερού γοτθικού ρυθμού θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε για την ιστορία   της πόλης από τον Μεσαίωνα ως τις μέρες μας, έτσι όπως έχει αποτυπωθεί στο μνημείο  για το οποίο ο Βίκτωρ Ουγκώ αφιέρωσε το έργο του για τη διάσωσή του. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –  ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ  (Όνφλερ   , Ντοβίλ , Tροβίλ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για  μία ολοήμερη εκδρομή στην υπέροχη Νορμανδία. Πρώτος μας σταθμός η παραμυθένια Ντoβίλ, γνωστή ως «Μονακό του Βορρά»,  παλιό αριστοκρατικό θέρετρο όπου σώζονται εξαίσια σπίτια. Περπατήστε στα γραφικά σοκάκια της πόλης και επισκεφθείτε την σκεπαστή αγορά της Ντοβίλ όπου κανείς μπορεί να βρει τοπικά προϊόντα . Τέλος σας συνιστούμε μια φωτογραφία στην διάσημη παραλία της πόλης όπου έχουν γυριστεί πολλές γαλλικές και διεθνής ταινίες . Στην συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και διασχίζοντας την Τρουβίλ , αγαπημένη πόλη των ιμπρεσιονιστών , θα πάρουμε την Cote Fleurie , μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή και θα φθάσουμε στο παλιό ψαράδικό χωριό των Βίκινγκς, την Honfleur, μία ιστορική περιοχή αμφιθεατρικά χτισμένη γύρω από το λιμανάκι,  σημείο εκκίνησης όλων των μεγάλων θαλασσοπόρων της Γαλλίας. Χρόνος ελεύθερος για αγορές , φαγητό και καφέ. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

6η μέρα:  ΠΑΡΙΣΙ –  ΠΑΡΚΟ ΑΣΤΕΡΙΞ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για τo πάρκο Αστερίξ (Parc Astérix) που  είναι το δεύτερο μεγάλο θεματικό πάρκο στο Παρίσι. Είναι ένα φανταστικό θεματικό πάρκο αναψυχής και περιπέτειας εμπνευσμένο από το δημοφιλές κόμικ «Αστερίξ» . Το πάρκο αποτελείται από διάφορα λούνα παρκ, παιδικές χαρές και πίστες. Η επίσκεψη  στο περήφανο γαλατικό χωριό, με αναπαραστάσεις ιστοριών, και  οι  φωτογραφίες  με τους δημοφιλείς ήρωες του κόμικ  θα σας συναρπάσει. Το πάρκο Αστερίξ είναι ένα θεματικό πάρκο που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες  με  παιχνίδια που κόβουν την ανάσα. Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ, ο Πανοραμίξ, ο Κακόφονίξ, η Μιμίνα, οι Ρωμαίοι και οι λοιποί συγγενείς σας περιμένουν. Επιστροφή στο Παρίσι. Διανυκτέρευση.

7η μέρα: ΠΑΡΙΣΙ –ΑΘΗΝΑ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη για τις τελευταίες επισκέψεις  και τελευταίες αγορές. Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Παρισιού, και  πτήση  επιστροφής.

ΤΙΜΕΣ

Aegean Airlines
14 , 21 , 28     Ιουλίου , 04 ,  11,  18 , 25   Αυγούστου   &  01  Σεπτεμβρίου   ’18

Β&Β LILAS IBIS BERTHIER NOVOTEL EST
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 595 € 645 € 735 €
Τιμή σε μονόκλινο 745 € 825 € 975 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 495 € 545 € 535 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών)  2o 495 € 545 € 535 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €
IBIS OPERA MILLENIUM OPERA WESTMINSTER OPERA  PLACE  VENDOME
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 735 € 895 € 1.075 €
Τιμή σε μονόκλινο 975 € 1.315 € 1.650 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 470 € 450 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €

Nαυλωμένη  πτήση
08  Αυγούστου  ’18  (7) ημέρες

Β&Β LILAS IBIS BERTHIER NOVOTEL EST
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 545 € 595 € 675 €
Τιμή σε μονόκλινο 695 € 775 € 915 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 465 € 465 € 465 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών)  2o 465 € 465 € 465 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €
IBIS OPERA MILLENIUM OPERA WESTMINSTER OPERA  PLACE  VENDOME
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 685 € 835 € 1.025 €
Τιμή σε μονόκλινο 925 € 1.235 € 1.600 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 395 € 450 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €

Nαυλωμένη  πτήση
15  Αυγούστου  ’18  (8) ημέρες

Β&Β LILAS ΙBIS BERTIER NOVOTEL EST
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 575 € 630 € 725 €
Τιμή σε μονόκλινο 750 € 840 € 985 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 480 € 480 € 480 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών)  2o 480 € 480 € 480 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €
IBIS OPERA MILLENIUM OPERA WESTMINSTER OPERA  PLACE  VENDOME
Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο 735 € 895 € 1.075 €
Τιμή σε μονόκλινο 975 € 1.385 € 1.650 €
Παιδικό (μέχρι 12 ετών) 395 € 450 €
Φόροι αεροδρομίων 150 € 150 € 150 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης  με απευθείας  πτήσεις  Αθήνα – Παρίσι – Αθήνα με την  Aegean Airlines ή με ναυλωμένη πτήση  αναλόγως της επιλογής  σας.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας.
 • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
 • Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Μεταφορές, μετακινήσεις με πούλμαν του γραφείου μας.
 • Τοπικός ξεναγός στο Μουσείο του Λούβρου.
 • Έμπειρος αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων .
 • Ποτά, γεύματα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, παλάτια, θεματικά πάρκα και γενικά όπου απαιτείται
 • Ότι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Είσοδος στα  Πάρκα της Disney και του Αστερίξ.
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων το άτομο τη βραδιά(1,65 € σε 3* και 2,65 € σε 4* ξεν/χεία)
 • Check point (15 €).

ΠΤΗΣΕΙΣ

Πτήσεις Aegean Airlines  
Αναχώρηση: Aθήνα – Παρίσι 08.30  –  11.10
Επιστροφή: Παρίσι – Αθήνα 20.45  –  00.55

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

 • Για τους επιβάτες που ταξιδεύουν με την Aegean Airlines και επιθυμούν να ταξιδέψουν με εσωτερικές πτήσεις το επιπλέον κόστος είναι:  Από/προς Θεσσαλονίκη  από 70€ έως 90€,  & Από/προς υπόλοιπα αεροδρόμια από 120€ έως 140 €.  Στις αναχωρήσεις 04, 11, 18/08 επιβάρυνση 40€
 • Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

7 ημέρες / 6 νύχτες
από 595€ / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

 • Aegean Airlines
 • 14 , 21 , 28  Ιουλίου
 • 04 ,  11,  18 , 25   Αυγούστου
 • 01  Σεπτεμβρίου
 • Nαυλωμένη  πτήση 
 • 08  –  14  Αυγούστου  (7) ημέρες
 • 15  –  22  Αυγούστου   (8) ημέρε

Φαβιέρου 16, 34100 Χαλκίδα | Τηλέφωνα Κρατήσεων: 22210-86900 & 85650 | Φαξ: 22210-85795
Ωράριο λειτουργίας γραφείου: Δευ-Τετ-Σαβ: 09:00 – 14:00, Τρι-Πεμ-Παρ: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30

X