ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Ελάτε μαζί μας, να γνωρίσουμε την γαλήνια Θεσπρωτία, τα νερά του Αμβρακικού, του Αχέροντα και τα Αθαμανικά Όρη!!!

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
VIDEO
ΧΑΡΤΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα: Αθήνα – Άρτα – Πρέβεζα

Αναχώρηση στις 07:00 από την Αθήνα ώρα για την Άρτα με το παραδοσιακό της γεφύρι και το κάστρο και από εκεί για την νησιωτική Πρέβεζα. Άφιξη και τακτοποίηση στο MARGARONA ROYAL 3* στην Πρέβεζα και το βράδυ δείπνο σε μπουφέ.

2η μέρα : Νικόπολη – Ρωμαϊκό Υδραγωγείο – Αχέροντας – Νεκρομαντείο 

Μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας αρχίζει με επίσκεψη στην ρωμαϊκή Νικόπολη με τη μακραίωνη ιστορία, που ιδρύθηκε από τον Οκταβιανό το 31 π.Χ. (έξοδα ατομικά, για είσοδο και ξενάγηση). Κατόπιν στις ξεναγήσεις μας προστίθεται το επιβλητικό Ρωμαϊκό Υδραγωγείο και συνεχίζουμε για το χωριό Αμμουδιά όπου καιρού επιτρέποντος θα κάνουμε την περίφημη βαρκάδα (έξοδα ατομικά) στις εκβολές του Ομηρικού ποταμού Αχέροντα. Ακολουθεί επίσκεψη σε έναν από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της περιοχής, το Νεκρομαντείο (έξοδα ατομικά). Από εκεί θα κατευθυνθούμε στις πηγές του Αχέροντα για να απολαύσουμε το τοπίο. Χρόνος για γεύμα και καφέ, επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ εορταστικό δείπνο Ρεβεγιόν με μπουφέ!

3η μέρα: Τζουμέρκα – Άγναντα – Σπήλαιο Ανεμότρυπας – Πράμαντα

Χρόνια Πολλά! Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για μία φανταστική διαδρομή στα άγριας ομορφιάς Τζουμέρκα. Μέσω Πλάκας κατευθυνόμαστε για το κεφαλοχώρι των Αγνάντων όπου χρόνος για καφέ και βόλτα και στη συνέχεια επίσκεψη στο σπήλαιο της Ανεμότρυπας (έξοδα ατομικά). Ανάπαυλα για γεύμα στα Πράμαντα (έξοδα ατομικά) και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

4η μέρα: Ναύπακτος – Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για τη Ναύπακτο, μια από τις αρχαιότερες και ομορφότερες ελληνικές πόλεις, που γνώρισε περιόδους μεγάλης ακμής και συνδέθηκε με σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Εδώ θα αντικρύσουμε το πολυθρύλητο λιμάνι που περικλείει την ιστορία της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου και το κάστρο που δεσπόζει πάνω από την πόλη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ (έξοδα ατομικά) και επιστροφή στην Αθήνα μέσω Ρίου – Αντιρρίου με ενδιάμεσες στάσεις

ΤΙΜΕΣ

Τιµή κατ’ άτοµο, με πούλμαν, 4 μέρες
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

23-26/12

30/12-2/1

Δίκλινο  275
3ο άτομο 213
3ο άτομο έως 10 ετών 150
Μονόκλινο 365

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο MARGARONA ROYAL 3* 
  • Μπουφέ πρόγευμα και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή), συμπεριλαμβανομένου του Ρεβεγιόν παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • O φόρος διανυκτέρευσης 1,5 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση
  • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων

4 ημέρες / 3 νύχτες
από 275 € / ανά άτομο

Αναχωρήσεις:

  • 23-26/12
  • 30/12-2/1

Φαβιέρου 16, 34100 Χαλκίδα | Τηλέφωνα Κρατήσεων: 22210-86900 & 85650 | Φαξ: 22210-85795
Ωράριο λειτουργίας γραφείου: Δευ-Τετ-Σαβ: 09:00 – 14:00, Τρι-Πεμ-Παρ: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 20:30

X

Ημερομηνία

Συμπληρώστε όλα τα πεδία με